minus25 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 (edited) Witam, jestem posiadaczem snajperki M50 podobnej do tej (nie konkretnie tej oczywiście). Mam pytanie- wie ktoś jaką ona ma lufę wewnętrzną na stocku? Zwłaszcza jej długość? ps-szukałem na forum i nie znalazłem o niej tematu, ale jeśli już istnieje to przepraszam Edited March 5, 2011 by minus25 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 A nie lepiej po prostu zmierzyć? :zastanawia: Na focie jest SSG 69. jedyną znaną mi jego repliką jest Blackeagle M6 CyberGuna (które nawiasem mówiąc posiadam). Być może to to samo, bo CG przecież tylko rebranduje produkty innych firm, zresztą jeszcze z miesiąc temu było takie coś na Madonion, ale no-name. M6 ma lufę o długości mniej więcej 45cm. Uprzedzając ewentualne pytanie: objętość cylindra pozwala na wstawienie nawet 60cm. Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 ja mam 2 lewe ręce i talent do łamania tego co rozkręce więc nie tak łatwo zmierzyć;) Ale dziękuje za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Tam nie ma co zepsuć - odkręcasz 3 imbusy od łoża, jedną śrubkę od lufy zewnętrznej, dwie śrubki od komory i lufa wew z komorą się wysuwa. Zobacz, czy cylinder się otwiera, jeśli jest wgnieciony na końcach, to to jest na 100% to samo, co M6. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts