JaiLpl Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Witam. Otóż za małą kase zgarnąłem mich'a 2000, a że stylizuje się na WP, chciał bym spytać czy do tego hełmu dostane pokrowiec w wz.93 oraz czy ten mich 2000 prawdopodobnie to ten za 90zł z taiwangun z ACM, ma tylko jeden rozmiar uniwersalny czy jest ich kilka ? Prosze o poważne odpowiedzi. Nie zależy mi na reko więc wisi mi czy to mich za 90 zł czy super pro kontraktowy hełm za 1000zł. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Tak dostaniesz do niego pokrowiec, ja używam tego hełmu i pokrowiec wz.93 rozmiar 3, jest trochę za duży, ale daje radę. Tych pokrowców masz trzy rozmiary 1- który nie wejdzie nawet na plastikowego PASGT. 2- to jest loteria. 3- super pasuje na PASTG, ale sprawia wrażenie za dużego na MICH'a. Quote Link to post Share on other sites
JaiLpl Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Ale ten mich ma uniwersalny rozmiar. Gdzie moge dostać ten pokrowiec ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Na Allegro.pl :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
JaiLpl Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Do tego hełmu jakie gogle aby wytrzymywały strzały z 500 fps + :P ? Najlepiej jakieś kontrakty, ESS'y beda ok ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 ESS według mnie trochę dziwnie wyglądają na wz.93, ale np. Bolle x800 to całkiem całkiem. Quote Link to post Share on other sites
Oshii9 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Co do pokrowca na MICHa- na MIWO masz dedykowane pokrowce w WuZetce, kosztują parę groszy, ale masz idealnie dopasowany. A gogle- każde założysz. Pozatym jest cały temat poświęcony goglom i okularom, czytajcie aż znajdziecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts