GrzybekPL Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Witam. Jestem początkującym airsoftowcem,poszukuję broni max do 500 zł,najważniejsze dla mnie jest żeby to miała : MINIMUM 360 FPS *Najfajniej by było 380* I żeby nie rozpadła się po miesiącu.. żeby nie była za mała to wiadomo Potrzebuje kogoś kto ma fachowe oko w ASG i pomoże mi odnaleźć mój karabin. najfajniej by było gdyby nie był to kałach.. chyba że nie znajdę nic mocnego to bd musiał brać kałacha. mam zamiar często brać udział na strzelankach,lecz bd o nią dbał. z góry dziękuje. Edited March 7, 2011 by GrzybekPL Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Cyma 028 - kałach G36 [JG] M4 [A&k] MP5 [Galaxy] Na poczatek do 500 najlepsze. Polecam zmienic odrazu gumke na silikonowa, np. Systemy Edited March 7, 2011 by Graven Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Potrzebujesz dobrą OCHRONĘ OCZU. I w tej cenie kałacha od cymki. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Bierz G36 od JG lub AK-47 od Cymy (Cm.028) - bankowo po miesiącu nie rozwalą się :icon_biggrin: Myślę również, że dobrą ochroną oczu będą UVEX ivo albo Skyper :icon_biggrin: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jeśli nie chcesz, żeby był to kałach to może http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_032a_black_style-592.html Z opisu taka ma być :D Długa niekałachowata wytrzymała ^ ^ Quote Link to post Share on other sites
GrzybekPL Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 (edited) http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1692 a co sądzicie o niej ? napiszcie złe i dobre nowiny. A i Graven podaj mi jakiś link z MP5 jak wymieniłeś bo nie mogę znaleźć szukałem i na gunfire i na zbrojowni ale nic takiego tam nie ma (Pamiętaj że 360 MINIMUM fps) Tak wgł to podajcie mi linki jakie znajdziecie z G36 lub z MP 5 ale pamiętajcie że minimum 360 fps i max 500 zł... Edited March 7, 2011 by GrzybekPL Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Mp5 od Galaxy jest teraz bardzo ciężko dostać. Ale warto trochę dołożyć i kupić cm041- świetna mp5'tka:) Quote Link to post Share on other sites
Tweed Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 do 500 zl to ja proponuje dmuchawke , wydmuszki 20g albo wyżej sa w cenie o ile sie niepalilo to zasieg wzrasta z 360 fps na fajkach super meskich na 450 fps bez tunningu na gearboxie zwanym zdrowy rozum do 500 fps a to juz kupa kasy jak sie niepatrzy tunning full wypas . a serio to poszukaj co lubisz i znajdz to na komisie w super cenie z gratisami na pocatek to lepsze wyscie bo niekturzy pozbywaja sie rarytasów pierwsza kasa za drobniaki ;p Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Miałem replikę z tego samego modelu co ta eMka, więc tak: + wytrzymałość zębatek na plus, gdy ją rozebrałem po trzech miechach nie było śladu zużycia. + dość celna, ale warto wstawić preckę i zmienić od razu gumkę i zastosować teflonfix. + dobrze podaje Hi-cap, jednak musisz trochę podkleić go taśmą, aby siedział twardo w gnieździe magazynka. + body jest dobrze wykonane, jak przywalisz w drzewo albo mur, to nic nie powinno się stać. - chwyt przedni z czasem potrafi się zluzować. - kolba nie jest stabilna, często luzuje się prowadnica. - selektor ognia, ale to jest standard w eMkach od Boya. - tłok, który potrafi Ci walnąć w najmniej oczekiwanym momencie (zapomnij o li-po 11,1V) Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Pogoń za fps... Mój TM, który ma 270 fps, strzela dalej niż kałachy cymy, giety JG i inne chińczyki. Edit. MP5 Galaxy nie spełnia Twoich oczekiwań, ale jest równie dobry. Edit.2 Dokładając pięć dyszek masz aks-74u Cymy http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_045_cm-1410.html ze stalowym body i 40 fpsami więcej. Edited March 7, 2011 by lubiemrowkojady Quote Link to post Share on other sites
treyT Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Witam.Jestem początkującym airsoftowcem,poszukuję broni max do 500 zł,najważniejsze dla mnie jest żeby to miała :MINIMUM 360 FPS *Najfajniej by było 380*I żeby nie rozpadła się po miesiącu..żeby nie była za mała to wiadomoPotrzebuje kogoś kto ma fachowe oko w ASG i pomoże mi odnaleźć mój karabin.najfajniej by było gdyby nie był to kałach.. chyba że nie znajdę nic mocnego to bd musiał brać kałacha.mam zamiar często brać udział na strzelankach,lecz bd o nią dbał.z góry dziękuje. Grzybu, musisz wiedzieć, że fps'y to nie jest wyznacznikiem jakości, zasięgu strzału czy jego precyzji, a przykład masz u przedmówcy mojego. To tak jak megapiksele w aparatach nie są wyznacznikiem jakości zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts