Sokół Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 też tak myślałem. Moja mama jest świetną krawcową więc zawsze moge miec doszte jakies naszywki no i jak będzie za dlugie ,za szerokie czy cos to "naprawi'. @szewczyk gdzie odbywa się ten "moto weteran bazar" ? - lustereczko powiedz przecie gdzie się odbywa moto weteran bazar ? - gogle ci odpowie! Quote Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Sokole, szukałem i dowiedziałem się tylko ,że był w styczniu tego roku . Quote Link to post Share on other sites
Sokół Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Czas wyszukiwania na goglu 0,16 sekundy http://www.motoweteranbazar.com/ jest tam napisane jak byk wielkimi literami 14-15 maja. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts