Mtz* Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 bardzo nam przykro ale nowy termin nam również nie pasuje... takie informacje są niezmiernie szokujące i przykre dla naszego środowiska, ale mamy już zabukowany termin na spotkanie ze 15 BZmech z Giżycka i GRH 9PSK z Grajewa, w związku z czym ełckie środowisko airsoftowe znacznie zmniejszy swoją frekwencje w trakcie waszej imprezy... powodzenia chłopaki Link to post Share on other sites
Qdiaty Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) ...Jak widzę, Kolega chyba nie zapoznał się z Regulaminem związanym z wymogami, jakie WMasg.pl stawia wobec organizatorów imprez obejmowanych patronatem, bo ja tam nie zauważyłem w/w zakazu... Dla przytoczenia - link ... A ja widzę kolego Doktorre: 1. Minimalny wiek uczestnika imprezy to 18 lat. 3. Organizator jest zobowiązany do posiadania wszystkich niezbędnych do zgodnego z prawem przeprowadzenia imprezy dokumentów i zezwoleń (lub ich kopii) i okazania ich na życzenie uczestnika lub przedstawiciela WMASG.pl. Ad.1. 1.2. Organizator dopuszcza uczestnictwo osób, które ukończyły 16 rok życia, pod warunkiem dostarczenia przez zainteresowanego pisemnego oświadczenia (o treści ustalonej przez Organizatora) zgody na udział w zlocie, podpisanego przez prawnych opiekunów. Ad.3 Sprawdzałem jakiś tydzień temu po urzędach i żadnych konkretnych dokumentów (niezbędnych do zgodnego z prawem przeprowadzenia imprezy) nie znalazłem Pewnie znalazłoby się coś jeszcze, ale nie mam czasu szukać, a to powinno wystarczyć do zmiany Twojej decyzji Edited June 19, 2011 by Qdiaty Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Mam zapytanie: czy wszystkim działa strona zlotu? Od dwóch dni moja wyszukiwarka nie potrafi odnaleźć tego adresu. Link to post Share on other sites
Mtz* Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 mam podobny problem co Ty - strona jakby przestała istnieć :zastanawia: Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 EDIT: strona działa, widocznie były przejściowe problemy. Link to post Share on other sites
Powała Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Czekam na odpowiedź na mojego posta #50 | Napisano 15 czerwiec 2011 - 09:49, czy uzyskam odpowiedź organizatorów? Link to post Share on other sites
mg schutze Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Czekam na odpowiedź na mojego posta #50 | Napisano 15 czerwiec 2011 - 09:49, czy uzyskam odpowiedź organizatorów? Siemka Wszystko jest opisane na stronie V3. Chłopaki już poodbierali swoje wpisowe. My jednak się wybieramy. W pracy na żądanie, ale i tak umowa się kończy :D Edited June 23, 2011 by mg shutze Link to post Share on other sites
Powała Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 :maniak_smutny: Siemka Wszystko jest opisane na stronie V3.(...) Widocznie zaślepłem, nie mogę znaleźć Link to post Share on other sites
mg schutze Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 :maniak_smutny: Widocznie zaślepłem, nie mogę znaleźć Wysyłasz maila z rezygnacją i potwierdzeniem wpłaty tam gdzie się rejestrowałeś i tyle. Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Z racji pogłosek pytam, czy zlot Valkiria III jest odwołany? Całkowicie i niezaprzeczalnie? Link to post Share on other sites
Sfan Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 tak. Zwroty wpisowego w wiekowości już sfinalizowaliśmy w razie problemów kontakt: albatrosgizycko@o2.pl więcej info: www.valkiria.bee.pl Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Cóż... Powiem tylko, że szkoda i to bardzo. Link to post Share on other sites
mg schutze Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Szkoda i to bardzo :/ Specjalnie na zlot robiłem MG42 :/ Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Specjalnie na zlot szykowałem ghillie i snajperkę :(. Link to post Share on other sites
Recommended Posts