mimek1991 Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Czy ktoś ma jakieś nowe info .Bo na stronie rs nic nie ma nawet w cooming sunn Z mojej strony zapewniam że jak coś najdę dam znać . Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Premiera chyba została przesunięta, wraz z zapowiedziami z tego roku Real Sworda jego nowych produktów w tym M4 w wersji AEG. Quote Link to post Share on other sites
mimek1991 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Siedziałem do 3 rano ale wujek google nic za bardzo nie pisze o m4 RS ani AEG GBB ostatnie info to 17 marca chyba .A z info które znalazłem a tu nie ma to fakt że nie będzie lufy wewnętrznej tak jak u wszystkich tylko będzie zastosowana lufa całkowita z wytoczonym środkiem i to będzie chyba przeciągane albo dokładnie toczone może h7? jakoś się to nazywało innerbarel czy cuś. Quote Link to post Share on other sites
bolecc Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 wygląda miodnie :D Quote Link to post Share on other sites
karolwb Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Naprawdę super to wygląda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts