akzylus Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Witam. Chcę wsadzić do swojej M4 G&P dyszę bore-up i nie wiem na jaką firmę się zdecydować guarder, deep fire czy może jeszcze jakąś inną co byście polecili? Czy może nie ma to większego znaczenia jaka firma bo wszystkie są dobre. Wiem tylko, że z systema są problemy nie do końca pasują do komory hop-up. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Przyłącze się do pytania , mam zestaw bore up od CA m4 i dysza juz nie jest szczelna jak nowa , sporo przepuszcza . Na nowej miałem strzykawkę. I tu moje pytanie czy kupować nową , czy da się zrobić coś z starą ? Jezeli kupować nową to tej samej firmy czy może innej ? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Nie sądzicie że odpowiedż na Wasze pytanie mozna po chwili trudu zanleść w dziale tuningowym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts