bender Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Bardziej ciekawostka, niż coś poważnego. Dzisiaj na uczelni dorwałem darmowy magazyn Pod Prąd, w którym był krótki artykuł o AS. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 "Czy spotkałeś airsoftowca" brzmi jak wzmianka o UFO ^^ Ale przyznam ciekawy opis. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Fajny i przydatny dla np. jakiegoś grzybiorza. Quote Link to post Share on other sites
Timonek Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Ciekawy artykuł, można by go podczepić do jakieś gazetki grzybiarskiej ^^, Quote Link to post Share on other sites
jastonek Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Artykuł┌jest dziełem mojej dziewczyny. Był pisany dośc luźnie, z nastawieniem na ukazanie tego sportu innym :) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Zdjęcia do artykułu bardzo sympatyczne. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Bardzo dobry artykuł. W prosty i wyrazisty sposób opisujący nasze hobby. Przyznam że nawet najbardziej dociekliwi i wredni, nie mieli by się do czego przyczepić. Ale końcówka i tak najlepsza ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts