Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RK-05 CM.031,A,C?

Recommended Posts

Ojej (taki substytut dłuuugiej wiązanki).

CzoRtt, Twój kuzyn albo Ty jesteście troszkę mało ogarnięci. Dokładniej - nie odróżniacie metalu od plastiku. Pocieszę Was, że nie jesteście pierwsi, Wasz poprzednik uważam cm.028 za metalowe.

Jest jedna wersja cm.031 z metalowym korpusem i jest ona wyraźnie droższa od innych, w dodatku chyba niedostępna w Polsce (niedawno była, nie wiem, jak teraz).

A do tematu - ja był brał Boyi z bardzo prostej przyczyny - plastikowy korpus w jakimkolwiek AK to zbrodnia.

Pozdrawiam,

Laokoon

PS proszę nie rozpoczynać flame'a że cm031 ma metalowe body. Już jeden flame był na ten temat i wystarczy.

Jeżeli sprzedawca jest pewny, to zapewne warto (zależy też od ceny i stanu zewnętrznego). Jeżeli fundusze pozwolą, warto kupioną używaną replikę posłać do DOBREGO serwisanta na przegląd. Będzie strzelać lepiej, działać ciszej i pożyje sporo dłużej. Tylko nie wysyłaj na żaden serwis sklepowy.

Pozdrawiam,

Laokoon

Ojej (taki substytut dłuuugiej wiązanki).

CzoRtt, Twój kuzyn albo Ty jesteście troszkę mało ogarnięci. Dokładniej - nie odróżniacie metalu od plastiku. Pocieszę Was, że nie jesteście pierwsi, Wasz poprzednik uważam cm.028 za metalowe.

Jest jedna wersja cm.031 z metalowym korpusem i jest ona wyraźnie droższa od innych, w dodatku chyba niedostępna w Polsce (niedawno była, nie wiem, jak teraz).

A do tematu - ja był brał Boyi z bardzo prostej przyczyny - plastikowy korpus w jakimkolwiek AK to zbrodnia.

Pozdrawiam,

Laokoon

PS proszę nie rozpoczynać flame'a że cm031 ma metalowe body. Już jeden flame był na ten temat i wystarczy.

To widocznie on kupił w tamtym czasie gdy były metal body :happy:

I nie dał aż tak dużo . 450 ?! albo coś koło tego . Teraz z abs'owym body po tyle są.