Damianosky Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Już było pisane, że są różne wersje. Quote Link to post Share on other sites
maverick126 Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 A co sądzicie o tym http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=793 jest nawet sporo tańszy patrząc na muj budzet.Skoro tańszy to może mieć jakieś wada itd? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Dobre wykonanie, zadowalające osiągi. To była moja pierwsza replika... Moim zdaniem warto. Na taiwangun jest wzmocniona wersja PJ. Edited March 18, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ojej (taki substytut dłuuugiej wiązanki). CzoRtt, Twój kuzyn albo Ty jesteście troszkę mało ogarnięci. Dokładniej - nie odróżniacie metalu od plastiku. Pocieszę Was, że nie jesteście pierwsi, Wasz poprzednik uważam cm.028 za metalowe. Jest jedna wersja cm.031 z metalowym korpusem i jest ona wyraźnie droższa od innych, w dodatku chyba niedostępna w Polsce (niedawno była, nie wiem, jak teraz). A do tematu - ja był brał Boyi z bardzo prostej przyczyny - plastikowy korpus w jakimkolwiek AK to zbrodnia. Pozdrawiam, Laokoon PS proszę nie rozpoczynać flame'a że cm031 ma metalowe body. Już jeden flame był na ten temat i wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
maverick126 Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 A jakbym kupił RK... z przebiegiem np 10k kulek to warto kupić?I czy długo by mi jeszcze służył? Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Jeżeli sprzedawca jest pewny, to zapewne warto (zależy też od ceny i stanu zewnętrznego). Jeżeli fundusze pozwolą, warto kupioną używaną replikę posłać do DOBREGO serwisanta na przegląd. Będzie strzelać lepiej, działać ciszej i pożyje sporo dłużej. Tylko nie wysyłaj na żaden serwis sklepowy. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ojej (taki substytut dłuuugiej wiązanki). CzoRtt, Twój kuzyn albo Ty jesteście troszkę mało ogarnięci. Dokładniej - nie odróżniacie metalu od plastiku. Pocieszę Was, że nie jesteście pierwsi, Wasz poprzednik uważam cm.028 za metalowe. Jest jedna wersja cm.031 z metalowym korpusem i jest ona wyraźnie droższa od innych, w dodatku chyba niedostępna w Polsce (niedawno była, nie wiem, jak teraz). A do tematu - ja był brał Boyi z bardzo prostej przyczyny - plastikowy korpus w jakimkolwiek AK to zbrodnia. Pozdrawiam, Laokoon PS proszę nie rozpoczynać flame'a że cm031 ma metalowe body. Już jeden flame był na ten temat i wystarczy. To widocznie on kupił w tamtym czasie gdy były metal body :happy: I nie dał aż tak dużo . 450 ?! albo coś koło tego . Teraz z abs'owym body po tyle są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts