SqurblaXa Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Cześć, nosze sie z zamiarem kupienia górnej szyny montażowej tego typu http://azteko.pl/szyna-montazowa-do-ak-beryl-tantal-cyma-p-104.html. Jednak zastanawia mnie sposób jej montowania, w tylnej cześci widze miejsce na śrubę by do kolby ja przykręcić jednak z przody nie bardzo wiem gdzie ja upchnać. Mam cm028. Mile widziane fotki jak to wygląda po zamontowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 link nie działa i wiem o jaką Ci chodzi , tą Beryl'ową no to przy końcu kolby 3ba zespawać albo przykręcić jakimś sposobem , raczej ja widziałem przyspawane z oryginalną kolbą od beryla . Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 CzoRtt'cie - Jemu o tą szynę to jest jak wspomniałeś ta berylowa. Tej szyny nigdy nie widziałem na CM.028, ale widziałem na CM.039 i berylach (samoróbkach ASG), żeby ją zamocować musisz mieć trochę więcej miejsca na kolbie, najlepiej niech ta części do której ją przymocujesz będzie metalowa. Jak to zrobisz, to zależy od Ciebie :icon_razz2: Co do przymocowania jest pod podstawę muszki, to możesz robić na dwa sposoby, czyli - pierwszy przewiercając na wylot i mocując za pomocą śrub. I drugi sposób - poprzez nity. Quote Link to post Share on other sites
SqurblaXa Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 ok dzieki ;D bede probowal jakos ja zamocowac ;D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Zobacz sobie z temacie o Berylu. Tam widziałem, że niektórzy posiadacze mają takowe szyny. Wybierz sobie kogoś i napisz do niego na PW, z prośbą o wyjaśnienie jak ją zamontować. Pozdro Edited March 20, 2011 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts