Phopos Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Ostatnio strzelałem sobie z mojej eMki i nagle przestał podawać kulki, mimo podkręconego maga. rozkręciłem gearboxa i patrze a tam popychacz złamany, no to wymieniłem, a później zauważyłem że nie da rady lufy wyciągnąć... Co może być tego przyczyną i jak wyciągnąć lufę ? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 A instrukcje dołączona do giwery masz ? Podaj też firmę, bo jedna może być zrobiona inaczej od drugiej. Także określ się dokładniej. Quote Link to post Share on other sites
Phopos Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Jest to m4 z DBoys, a co do lufy to wymieniałem ją już wcześniej (na precyzyjną i gumke hop up nową) i wiem jak to zrobić, ale teraz się poprostu zablokowała i ani drgnie Quote Link to post Share on other sites
krossdh Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ja bym spróbował olej silikonowy w spray'u do komory psiknąć, może po prostu gumka nowa włożona do czystej odtłuszczonej komory się razem bardzo dobrze ścisnęły i trzyma. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Lekkimi ruchami, lewo <-> prawo zejdzie. Nie psikaj nic lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) U mnie jak się blokuje to (trochę głupio zabrzmi) chucham na gumkę z każdej strony jak się da. Wychodzi jak z masła :) no i oczywiście ruszać na lewo i prawo jak Tomek napisał. Edited April 26, 2011 by Jackobik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts