Durmo Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Który z tych karabinów wybrać (Awaryjność, wytrzymałość itp)? Proszę o wymienienie wad i zalet tych replik. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Poszukaj sobie wad i zalet tych replik. Na forum istnieją obszerne wątki poświęcone każdej z tych replik. Ogólnie rzecz biorąc niezawodność kałachów Cymy zawsze stała na wyższym poziomie niż niezawodność MP5 z JG. Jeśli o mnie by chodziło - zdecydowanie wybrałbym kałacha. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Durmo Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Niestety na forum bardzo mało znalazłem na temat cymy cm.035 ( jedynie mogę się domyślać że jest dobra, po opiniach innych modeli cymy) lecz na temat mp5 jg zdania są podzielone. Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ja mam cm.045 starszy brat 035, wykonanie zewnętrzne ok. Co do bebechow to nie wiem bo mało zostało ze stocka Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Bebechy wewnątrz również są w tej Cymie OK. Quote Link to post Share on other sites
Durmo Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 temat do usunięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts