Dragunoff Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Zakupiłem ostatnio używaną CA25 po tunningu. Wszystko ładnie pięknie itd. Nie byłem z repliką jeszcze na żadnej strzelance, wiec chciałem ustawić sobie hop up'a i lunetę. Wziąłem karabin podpiąłem baterię, nie działała. Zaniosłem do naszego "grupowego serwisanta", 5 minut później bateria elegancko łączyła. Wróciłem do ustawiania repliki. Po 15 strzale nagle karabin oddał mi niekontrolowaną serię (7-8 kul) i zdechł. Nie reaguje na spust, nie reaguje na nic. Po chwili prób oddania strzału ponownie niekontrolowana seria (4-5 kulek) i znów... Karabin cały czas jest ustawiony na Semi, oddaje też strzały na Safe Edited March 26, 2011 by Dragunoff Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) I chciałeś się pochwalić... Przyjęliśmy do wiadomości :cool: PS. A próbowałeś wrócić do tego serwisanta? Jeśli on nie zaradzi, to spróbuj uderzyć do AnR'a. Edited March 27, 2011 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Dragunoff Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Póki co on nie ma czasu. Dziś byłem na strzelance z kumplami to żeby strzelić musiałem pokręcić selektorem w losowy sposób i czasem wystrzeliła... ponownie serie po 2-5 kul. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Masz mosfet zamontowany? Quote Link to post Share on other sites
Dragunoff Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 nie. Dopiero mam zamiar instalować Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Przecięte kable i jest przebicie lub styki w selektorze są za ciasno i czasem iskra "przeskoczy". Oddaj temu, który zepsuł, jeśli będzie wiedział co spaprał, to naprawi. Edited March 28, 2011 by zb0oj Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts