Foley Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Witam, Czy może mi ktoś udzielić odpowiedzi na poniższe pytanie. Chciałem kupić mid-capy do M4/M16 firmy MAG Czy magazynki pasują do body G&P? Nie trzeba nic piłować itp? Z góry dzięki za odpowiedz ;) Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 U mnie w M4 i M16 G&G chodziły bez problemów, w kumpla M4 ICS i M4 G&P też . Jeżeli nie przeraża Ciebie ich "plastikowość" to można je polecić. Mała uwaga: nie da się ich rozebrać w klasyczny sposób, są klejone. Jedyna metoda rozbiórki to wyjęcie sprężyny przez klapkę na spodzie magazynka, wtedy można wnętrze przepłukać pod bieżącą wodą. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mi tam się w nich nawet kulki Guardera czy G&G tną. Przez pierwsze 5 miechów były super, teraz szok. Może trafiłem na felerne egzemplarze. Do Boyi'a wchodzą z dużym luzem, do G&G też jest luz, ale już nie tak duży. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Foley Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Dzięki wielkie za opinie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts