tommy_pl Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Witam Niedawno nabyłem m4 p&j i mam maly problem chcialem wymontowac rure gazowa z niej (głownym powodem jest chęc pozbycia sie muszki) ale kiedy ja wyjelem front zaczął się kręcić;/ cos tu jest nie tak i moje pytanie co na to poradzic i co zrobic aby ja wymontowac tak aby front sie niekrecil ;/ Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Wiesz, aby na pewno gdzie jest rura gazowa w M4? coś mi się wydaje, że nie wiesz gdzie. Bo zapewne wyjąłeś razem z muszką taki długi kawałek drutu. I masz powód dlaczego Ci się kręci cały front. Edited March 26, 2011 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Możesz kupić coś takiego: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_czesci_metalowe/blok_gazowy_z_szyna_ris-typ_a_p_j-2550.html Quote Link to post Share on other sites
DaMcZyK Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Tmek ten pręcik to jest właśnie rura gazowa ;) Quote Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 nie da sie pozbyć muszki bez tego problemu kręcenia sie frontu chyba ze kupisz tą część co kolega wyżej podał zostaje ci jeszcze szlifiera :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Fajnie, że chcecie pomóc koledze, naprawdę. Szkoda tylko, że po 6-ciu miesiącach... Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Ja po prostu przyciąłem rure gazową zaraz za frontem i jest git:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts