AHMPL Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Krótko i na temat, mam problem z dolnym zaworem w magazynku Glocka 17 Army. To kolejny problem z tym magazynkiem... wiem wiem pomyśl o KJW, KWA. Na razie musi mi wystarczyć Army, ale czy ktoś wie czy pasuje inny zawór niż ten "fabryczny". Mogę go kupić za 25zł w tajwangun ale pewni znowu mi pochodzi chwilkę i się rozleci, czy ma ktoś wiedzę czy pasuję jakiś inny lepszy, ba może pasuje cały mag od jakiejś lepszej repliki ??? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Pochodzi każdy inny standardu TokioMarui. Ja akurat używam Nine Balla i bardzo sobie chwalę (bo rzeczywiście te fabryczne są mocno takie sobie). I uprzedzając pytanie: Tak ściągałem z WGC bo niestety ogólnie ciężko z dostaniem tych zaworków w naszych sklepach. I żeby uprzedzić następne pytanie: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/111541-wgc-shop-kwiecien-szybkie-zamowienie/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts