Hookie Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Cześć, Szukałem, szukałem, ale odpowiedzi nie znalazłem. Wiem, że uniwersalną odpowiedzią na moje pytanie będzie "trzeba przymierzyć". Zapytuję jednak: jaki hełm będzie, na litość boską, pasował po ESSów NVG? Jestem gotów biegać niemalże w czymkolwiek. Starsze konstrukcje typu M1 w połączeniu z nimi są ciasne jak cholera. Czy ktoś z Was użytkuje NVG w połączeniu z hełmem Mich 2000? Nie mam możliwości spasowania ich przed zakupem, a pilnie czegoś potrzebuję, jako że słoneczko pięknie świeci. Czy do ESS NVG spasuje maska kryj ryj/STALKER? Ponownie pytam czy ktoś z Was stosuje takie połączenie. Dzięki. ;) Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Co do pasowania Ess'ów do Micha 2000, to pasują idealnie. Na drugie pytanie odpowiedzi nie znam Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 W połączeniu ze Stalkerem, tak. Quote Link to post Share on other sites
avalid Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 ESSy lepiej leżą na PASGtcie, niż na MICHu. Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 A to nie wiem, nie dane mi było sprawdzić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts