damianos12 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) Witam. Mam dość nietypowy i dziwny problem z repliką Ak74 rk02 od firmy boyi. A mianowicie chodzi o tryb ognia pojedynczego. Gdy nie ma kulek w magazynku to ogień pojedynczy działa, a gdy są kulki w magu to raz działa poprawnie, raz strzela krótkimi seriami jak burst a raz ogniem ciągłym. Nie wiem co jest grane ale jak tylko kulki skończą sie w magu albo nie ma maga w gnieździe to ogień pojedynczy działa tak jak powinien. Proszę o jakąś pomoc. Pozdrawiam. Edited March 30, 2011 by damianos12 Quote Link to post Share on other sites
Varrior Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Mam to samo w swoim kałachu, może to być selektor ognia, i jak masz gwarancje to nią oddaj i sam nic nie rub bo możesz tylko pogorszyć sprawe. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Ja tak mam w M14 G&G od początku, podobno wina przerywacza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts