NinjaDude Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Witam, witam i o zdrowie pytam :) Z racji wielkiej chęci i mniejszej potrzeby kupna repliki pistoletu do ASG, moje baczne oko padło na G17 KSC. A właściwie na 2 G17 KSC. Tak więc zapyt...zapytowyw...pytam:Jakąż to różnica kryje się we wnętrznościach tej i tej repliki. Rodżer ałt. Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Wew jest "chyba" to samo' i różnią się tylko zamkiem Link to post Share on other sites
NinjaDude Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Zacne są to wieści, aczkolwiek smutne pozostałe informacje. Zostało bowiem napisane :"Brak towaru". Takoż i ja zapłacić więcej będę musiał, by potrzymać replikę tą w swych dłoniach, z wiedzą, że należy do mnie. Chyba za dużo "Pana Tadeusza" się naczytałeś... :icon_biggrin: Takoż, iż "wszelakie" informacje są Wać Panowi przekazane, dokonuję zamknięcia ów tematu... :icon_razz2: pj Edited April 1, 2011 by pidzejfat Link to post Share on other sites
Recommended Posts