Nosallo Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ktoś może wie coś o tych goglach? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41931323 Pierwsza sprawa to czy w ogóle nadają sie do asg-wiadomo o co chodzi. Druga sprawa to kwestia zaparowywania. Do Moderatorów: Jeśli coś o tych goglach już było to przepraszam za zaśmiecanie, a moderatora prosiłbym o nakierowanie mnie na odpowiedni temat poprzez priva i wyrzucenie tego tematu. Sam nic nie mogłem znaleść Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 wyglądają dokładnie jak Bolle - model Commander czy jakoś... Quote Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ja mam takie gogle. Kwestia parowania rozwiązana poprzez zerwanie gąbki, która jest na gorze i na dole okularów. Do ASG się nadają, dostałem kilka razy nie ma nawet ryski. (Naturalnie były sprawdzane też przed strzelaniem) Quote Link to post Share on other sites
Px Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ja też mam takie 8) po zerwaniu gąbki prawie nie paruja.... A model to rzeczywiście Commander. p.s Killerek z jakiej broni je testowałeś? Ja to jedynie z krótkiej sprężyny :) jestem ciekaw jak wytrzymuja strzaly z elektryka. Pozdrowienia! Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Bolle - jeśli już to Commando - ale Bolle to nie są :) Mam również takie i do użytku ASG śmiało mogę polecić! Mają coś takiego co pomaga im prowadzić gumę przy kasku, oraz system antypoślizgowy (aby się na kasku nie ślizgały). Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 to jednak chyba sa Bolle looknij na koncowke napisu na woreczku po prawej stronie ....."le" ;) Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Gogle te są naprawde świetne jak za taką uzywam ich już ponad rok i jestem w 100% zadowolony. I tak jak mówili poprzednicy kwestia parowania to usunięcie gąbek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts