Myszur Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Cześć. Jak w temacie - co oznacza stwierdzenie, że replika jest stockowa? Przegrzebałem wstępnie forum ale ostatecznie odpowiedzi nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. -Myszur Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Jest to replika że tak powiem "firmowa", czy z takim body i takimi wnętrznościami jak ją mam.. tfu firma stworzyła. Dla odróżnienia custom to repliki w których coś jest wymienione przed użytkownika. im gorsza firma tym z założenia gorzej jak to stock, jak masz TM to nawet nie warto otwierać chyba że jesteś pełnym profesjonalistą i wiesz że potrzebujesz wymienić taką lufę np. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Jest to replika że tak powiem "firmowa", czy z takim body i takimi wnętrznościami jak ją mam.. tfu firma stworzyła. Dla odróżnienia custom to repliki w których coś jest wymienione przed użytkownika. im gorsza firma tym z założenia gorzej jak to stock, jak masz TM to nawet nie warto otwierać chyba że jesteś pełnym profesjonalistą i wiesz że potrzebujesz wymienić taką lufę np. Mam AGM. :blush: Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts