wisniak199 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Witam. Kupiłem jakiś czas temu 2-3 letnią (nie wiem dokładnie) replikę M4 CQB z firmy Jg. Nic nie było w niej wymieniane oprócz gumki hop up. Czy należy wymienić sprężynę jeśli zauważyłem, że ma mniejszą moc niż popularna CM 028? Jeśli tak to na jaką i jakiej firmy? (niestety nie wiem jaka jest stocku, a tym bardziej nie wiem której generacji to replika) Moja replika wygląda tak, jak na tym filmiku Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 W stocku ma niby M120, ale po takim czasie się pewnie mocno zbiła. Proponuję wymianę na M120 od Guardera. Quote Link to post Share on other sites
wisniak199 Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Czyli nie ma w zasadzie ryzyka uszkodzenia repliki sprężyną m120 Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ryzyko jest zawsze :icon_razz2: Kumplowi pękł stockowy szkielet GB na stockowej M110. Lecz myślę, że z powodzeniem możesz wstawić :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Musisz uważać jak pierwszy raz rozkładasz gb, polecam to: Quote Link to post Share on other sites
wisniak199 Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Jeszcze jedno pytanie. Której generecji to replika i jaki ma to ewentualny wpływ na wytrzymałość części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts