Kloszard Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Witam, jestem ciekaw czy istnieje jakiś pistolet który może być używany jako broń główna. Ostatnio zakochałem się w pistoletach i postanowiłem zamienić swoją M4 na jakieś 2 dobre pistolety które będą w stanie zastąpić ją w polu. Jak myślicie, jest to realne? Link to post Share on other sites
NinjaDude Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 2 pistoletom mówimy nie!... ...a to dlatego, że nie zdążysz przycelować. Ale tak, mój znajomy biega tylko z pistoletem. Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Nie kupuj dwóch pistoletów. Dobrze się z nich strzela tylko w holywoodzkich filmach. Kup jeden za to porządny. Jako broń główna sens ma tylko TM i firmy tego pokroju + tuning. Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Zamykam, było o tym wiele razy... Pistolet nie dorówna dłuższej replice celnością. Nie mówiąc już o celowaniu z 2 na raz... Jak już chcesz klamkę, to kup TM i tuninguj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts