CapoSVD Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Cholera, pomyliłem się i napisałem w dziale Sprężynowych replik :/ Witam Mam dylemat, mój budżet nie przekracza 1500 zł Chciałbym abyście pomogli mi doradzić co wybrać, słyszałem rózne zdania na temat obu replik, że nowe repliki Cymki są świetne i kultultura pracy jest wysoka lub, że Classic Army to markowa firma i lepsze to niż chinol. Mam plan kupić CM.040 (Link) z lufą precyzyjną guardera 650mm, zestaw cylindra bore-up (LINK) Gumke silikonową guardera i tłumik, żeby przykryć Preclufę. Drugi zestaw to SLR 105 A1 Para (Link) z akumulatorem 9.6V intellecta Teraz nasuwa mi się pytanie, co lepsze, pod względem trwałości, podatności na tuning i ogólnie w bój bo 320 fps na zieloną to trochę za mało moim zdaniem. O, i co będę musiał wpakować w AK CA, żeby to miało jakieś 400 fps Pozdrawiam ;) Edited April 7, 2011 by CapoSVD Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Bierz cymę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts