GOSmatti991 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Witam! Chciałbym pokrótce przedstawić drogim maniakom kontakt do kilku grup z okolic Gniezna Samodzielny oddział Rozpoznania S.O.R Pierwsza Grupa Operacyjno Manewrowa 1. G.O-M Gekon Team Gekon Wolves Wolves Gajowski Oddział SpecjalnyG.O.S Taktyczna drużyna leśna ALFA Alfa Company of Brothers Trzemeszno COB to chyba wszystkie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Witam! Chciałbym pokrótce przedstawić drogim maniakom kontakt do kilku grup z okolic Gniezna Samodzielny oddział Rozpoznania S.O.R Pierwsza Grupa Operacyjno Manewrowa 1. G.O-M Gekon Team Gekon Wolves Wolves Gajowski Oddział SpecjalnyG.O.S Taktyczna drużyna leśna ALFA Alfa Company of Brothers Trzemeszno COB to chyba wszystkie :icon_biggrin: Napiszcie coś o znanych wam miejscówkach,można by było zorganizować jakieś spotkanie ekip zaproszonych przez was,pozdrawiam Duńczyk. Quote Link to post Share on other sites
Nowicjusz T-no Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Najlepszym miejscem w okolicy Gniezna jest stary poligon w Cielimowie na 50 osób da się tam zrobić coś ciekawego. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 ... Gajowski Oddział SpecjalnyG.O.S ... Tam jest literówka, czy ja poprostu źle przeczytałem? Z drugiej strony, mamy XXI wiek... :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
GOSmatti991 Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Lambert, tam nie ma żadnej literówki :happy: , ja tej nazwy nie wymyślałem i nie zgadzałem się na nią, ale jak mus to mus :icon_biggrin: a Cielimowo to zaprawdę zacne miejsce :biggrin: Edited April 21, 2011 by GOSmatti991 Quote Link to post Share on other sites
Nowicjusz T-no Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Napiszcie coś o znanych wam miejscówkach,można by było zorganizować jakieś spotkanie ekip zaproszonych przez was,pozdrawiam Duńczyk. Co do wspólnego spotkania to puściłem już temat na fora ekip z powiatu gnieźnieńskiego. Strzelanka odbyła by się najpierw u was w terminie 19 czerwca. Na tą chwile myślę że uda nam się zebrać ok 20 chętnych. Szukamy także chętnej ekipy która podejmie się zorganizowania takiego spotkania w podanym terminie.Na terenie poznania a najlepiej jak najbliżej Gniezna :happy: Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 niezrzeszonego przyjmujecie na strzelanki? jak to wyglada, jezeli przyjezdza nieznajomy i mowi ze chce sie strzelac? Quote Link to post Share on other sites
Bylin Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jak to u Was jest? Nie mogę znaleźć kontaktu szerszego do Was pod postacią jakiegoś forum wewnętrznego, czy czegoś podobnego. Jestem z poza Gniezna, ale z racji, że na weekendy będę teraz głównie w Janowcu Wlkp chciałbym nawiązać jakąś wymianę kompozytu :icon_biggrin: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Żaba Pń Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 W Cielimowie już byliśmy i strzelanka średnio się udała. Są tam u was w okolicy jeszcze jakieś miejscówki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts