retur12 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Witam czy oplacaloby sie wziaasc replike g608 ? moim zdaniem wyglada solidnie ale chcialem sie was poradzic jaki ona ma gb i czy jest solidnie wykonana?? Quote Link to post Share on other sites
Toss942 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Następnym razem pisz dokładnie, a nie numer seryjny repliki, nie każdy będzie wiedział o jaki model chodzi. Jak mniemam jest to ta replika Klik? Jest to JG więc Gearbox metalowy z pewnością, całkiem wytrzymałe. Co do body przy dobrym użytkowaniu powinno wytrzymać bez specjalnych uszkodzeń, choć zdarzają się pęknięcia. Jaki typ gearboxa to niestety nie powiem. A przy okazji: BYŁO! Następnym razem szukaj: Link do tematu Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Myślę, że ja mogę o serii g36 JG bardzo dużo powiedzieć, posiadałem 2 repliki g36c i g36 obecnie tylko g36. GB bardzo wytrzymały jeśli nie będziesz rozbierał nic kombinował w nim to z pewnością posłuży ci parę ładnych lat. Moja gieta g36c spręzyna m80 przy dużym rofie wytrwała 2 lata (odziwo, GB wytrzymał) g36 przy sprężynie m120 GB trzyma już ok 1,5 roku. Przebieg duży, na oko jakieś 30ooo kulek. Więc bierz i się nie zastanawiaj, z czasem wymień gumkę HU (albo niech od razu zrobią ci to w sklepie, bo za montaż nie zapłacisz) z czasem kup lufę precyzyjną. EDIT: Dokup zapasową baterię, bo JG za wydajne nie są. Edited April 11, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
retur12 Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Dzieki ,mam taka na oku g608 za 200 zl i teraz na bank kupie. Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 za 200zł to nie wiem czy to będzie sprawny produkt :) Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś powyżej 300zł, żeby nie przeżyć załamania nerwowego po pierwszej strzelance albo już po otwarciu pudełka ;) Na forum bardzo często w cenie ~300zł trafiają się G36C od JG, więc warto poczekać i poszukać czegoś pewniejszego. Ja swoją kupiłem za pośrednictwem forum i komisu i nie żałuje w żaden sposób ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts