seger Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 mogłeś dostać z peknietymi w co wątpieosobiście albo walnałes lufą/szarpałeś i ułamałeś uszy. Czeka cie wymiana korpusu na nowy, najlepiej metalowy (wtedy i komora hop up do zmiany) albo wyjscie ratunkowe - chwilowe - zip miedzy spustem a chwytem transportowym repliki. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 (edited) Repliki na 100% nigdzie nie uderzyłem, bo jak ją rozpakowałem obchodziłem się z nią jak z jajkiem-bardzo na nią uważałem. Jutro napiszę do Gunfire, ale co ja mam im powiedzieć ,że otwierałem body czy w jaki sposób się o tym dowiedziałem? Edited April 13, 2011 by kewinpol Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Proszę o odpowiedź, bo nie wiem co teraz mam robić. Pisać do Gunfire, ale co ,że zauważyłem szczelinę pomiędzy body i ją otwarłem czy lepiej ,że jej nie otwierałem? Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Pisz prawdę, masz prawo otworzyć body, dokładnie opisz co robiłeś z repliką. Zresztą, To nie forum zamknięte, ludzie pracujący w sklepach też zaglądają na WMASG i widzą co inni piszą ;) Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 (edited) Napisałem do nich ,że powstała szczelina pomiędzy górnym i dolnym body. Odpisali mi czy nie mógłbym przesłać fotek. Fotki zaraz im prześle zobaczę co dalej. Jeśli musiałbym wymieniać korpus, to nie opłaca mi się zmieniać na plastikowy? Jeżeli kupię metalowy korpus to muszę tez wymieniać komorę hop up? Edited April 14, 2011 by kewinpol Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 musisz zmienic komore bo metalowa jest jednoczesiowa a twoja dwuczęściowa. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 A który korpus lepszy z BOYI: http://azteko.pl/metalowy-korpus-do-m4-m16-boyi-p-261.html albo z JG http://azteko.pl/metalowy-korpus-do-m4-m16-jg-p-117.html ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts