Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Proszę o opinie maski...

Recommended Posts

Okey,

przyznam się. Kupiłem tą maskę na początek ASG w najgorszym jakim znacie sklepie airxtreme.

maska zła nie jest.

wytrzymała strzały z 10 cm z M15A4(CA)mojego kolegi, 380fps.

jakość wykonania średnia myślę, że maskę można potraktować jako coś awaryjnego, a nie główną ochronę.

W masce straszliwie się celuję, ale to nie dotyczy tylko tej, a wszystkich.

Chyba że masz jakąś optykę na wysokim montażu, wtedy używanie maski jest bardziej przyjemne.

Warto zastanowić się nad kupnem jakiś porządnych gogli ESS'a albo UVEX'a za przynajmniej 60 zł.

Oczy nie grzyby, nie odrosną :/

Edited by Julian257

Warto zastanowić się nad kupnem jakiś porządnych gogli ESS'a albo UVEX'a za przynajmniej 60 zł.

a resztę twarzy ochroni najwyklejsza arafatka. Jak dobrze zawiążesz to nawet w upale masz przyjemny przewiew i facjatę osłoniętą, co by się potem dziewczyna nie pluła ;D

Co do ESS, naprawdę polecam, sam ją mam, w ogóle nie paruje. W prawdzie osadza się na szybce wewn. trochę potu, ale nie jest to uciążliwe. Więc ESS są wytrzymałe i wygodne. Co do 2 ostatnich, to nie mam ich, ale z tego co wiem to UVEXy są dobre, a maska stalker też polecali. Ale nie sugeruj się tym na razie, niech wypowiedza sie właściciele.

A masz zamiar lateć bez. Co to za pytanie czy się opłaca. Opłaca to się inwestować w złoto i nieruchomości. Okulary ochronne nie są opłacalne bo są KONIECZNE.

A modele które pokazałeś są naprawdę porządne i godne zaufania (jakbyś zadał sobie troszkę trudu to sam byś znalazł). Co do maski jest dobra , ale moim zdaniem sensowniej dołożyć troszkę i kupic BATa, bo jest wygodniejszy w noszeniu i chroni większą powierzchnię.