Dico Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Mam banalny problem z moją cymą. Mam ją od niedawna i pierwszy raz będę ją rozbierał. Chciałem zacząć od lufy i już na samym początku trafiłem na problem. Żeby dostać się do najważniejszych śrubek pod lufą trzeba zdjąć wycior. Natomiast wycior jest zabezpieczony z przodu inną śrubką (zamieszczam link do zdjęcia). Owa śruba jest sześciokątna więc potrzebowałem do niej haczykowatego narzędzia (nie pamiętam dokładnej nazwy). Mordowałem się z nią kilka minut ale ta ani drgnie. Wokół śruby pojawiło się za to dziwne różowe obramowanie, które na pierwszy rzut oka wygląda jak usztywnienie. Jaki jest sposób na dostanie się do tych śrubek pod wyciorem? http://img854.imageshack.us/i/cm0313.jpg/ Link to post Share on other sites
Skejter Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ta śrubka jest na imbus,a jak ją odkręcisz to wysuwasz muszkę z tłumikiem płomienia i widać lufę.Ale jak lufę chcesz wyjąc to musisz wysunąć przednie body, i odkręcić komorę hop up.A to różowe to żeby śruby się nie odkręcały po czasie. Link to post Share on other sites
Dico Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Dzięki za szybką odpowiedź :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts