Berdozon Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Witam Czy M60 VN od A&K i od P&J to jedno i to samo tylko w innych pudełkach? Czy któres z nich jest lepsze? Pozdrawiam Berdozon Quote Link to post Share on other sites
MasterOfHeavyGun Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 To dokładnie to samo, krakmani otrzymują dostawy od A&K i sprzedają pod swoim logiem P&J :happy: repliczke posiadam, bardzo fajna ale nie polecam z nią latać, cholernie niewygodna, celnie można z niej strzelać tylko na dwójnogu. no i przeszkadza mi fakt że dźwignia przeładowania nie odskakuje po naciągnięciu. osiągi dość dobre, tylko trza dobrą batke kupić by wycisnąć z tej repliki cały potencjał :icon_twisted: mam obecnie firefoxa 9,6v 2000 mah i nie narzekam :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Berdozon Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 Już się rozmysliłem i kupuje AK, a co do dźwigni to tak samo jest w oryginale. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts