Widmo34 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Jak w opisie bolt cath nie łapie ale tylko przy 2 magazynkach... Na reszcie działa> Mozna jakos to naprawic domowym sposobem czy odesłac do sklepu? Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Jak ręcznie zamek odciągasz to łapie na tych 2? Nie znam tej konstrukcji, ale we wszystkich gaziakach w których nie łapie zatrzask zamka wystarczył rozciągnąć trochę sprężynę magazynka [ta co pcha kulki i dzyndzel bolt catcha]. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Bolt okazjonalnie łapie na 1 z tych 2 a na 2gim nie chce... 3 Pozostałe sa ok. I jeszcze jedno jak jeden z tych 2 felernych sie zatnie to go prawie wyciaagąc nie można mimo iz mag realise wystarczy lekko nacisnąc aby inne wyadły. Zobacze z tymi spreżynami jeszcze Edited April 16, 2011 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 To wina magazynków a nie guna- prosty wniosek. Rozciągnij sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 (edited) http://www.kwausa.com/forums/index.php?showtopic=1658 wygląda na to ze będę musiał drani przypiłować... Problem rozwiązany spiłowanie odrobinę tych drani pomogło... bolt cath działa Edited April 17, 2011 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
ble23 Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jestem posiadaczem MP7 od KWA od niedawna. Wczoraj je rozłożyłem aby wszystko wyczyścić i nasmarować...teraz pytanie...jak smarujecie i czym i jakie części dokładnie? Zamek nasmarowalem smarem do broni od Abbey, spust z kolei prysnąłem silikonem. Musze na coś jeszcze uważać? PS. Tak wiem, odkopałem temat nieźle... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts