rat_med Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Witam czy ktoś posiada i wymieniał już wizjery w Bolle Raid Kit? ja mam wrażenie, że zaraz coś połamie a bardzo bym tego nie chciał będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Nie powinieneś nic połamać, tylko troszkę mocniej musisz to zrobić. Quote Link to post Share on other sites
rat_med Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 (edited) czyli to coś od wewnątrz mocno wycisnąć na zewnątrz a nie ma tam jakiejś poprzeczki czy czegoś w tym stylu? oczywiście wyciąga się je od strony zausznika a nie od strony noska? Edited April 18, 2011 by rat_med Quote Link to post Share on other sites
damiiian97 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Witam. Interesują mnie takie okulary :http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_44_502&products_id=6495&name=Bolle_Tactical_-_Okulary_Balistyczne_-_RAID_-_KIT i chciałbym się zapytać czy ma ktoś może takie okulary. Wydają mi się odpowiednie lecz chciałbym poznać wasze opinie. Podrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts