wojtek99 Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) Witam. Proszę o informacje na temat tego pistoletu http://www.metalgun.pl/product-pol-415-Pistolet-Gazowy-COLT-1911-gg107-SRC-.html#projector_components_hidding Chodzi mi o awaryjność tego pistoletu, celność, zużycie gazu przy niskich temperaturach. Z góry dziękuję. Edited April 18, 2011 by wojtek99 Quote Link to post Share on other sites
Trast Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 podpinam się do prośby xD Wojtek99 ten pistolecik można kupić na gunfire za 90 zł jak coś :) Quote Link to post Share on other sites
kalczuk10 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Mój kolega kupił sobie tego colta , kiedy wciągnął go z pudełka okazał się strasznie lekki tylko magazynek jest ciężki.Nie sprawia on na pierwszy rzut oka solidnego ale nadal ma się dobrze tylko zgubiła się przednia zaślepka ale nie przeszkadza to w jego użytkowaniu , hop up działa bardzo dobrze aha i czasami zdarza się że strzeli większą ilością kulek na 15m puszka nie stanowi problemu dalej jest trochę gorzej. Quote Link to post Share on other sites
SoapPL Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Owa replika pojawiła się na gunfire :) Czy jest ktoś w stanie powiedzieć na jakim gazie ona chodzi? CO2 czy GreenGas? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Odkopuję. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć cokolwiek ma temat tegoż colta? Czy to ma bebechy takie same/podobne do osławionej Beretty tej samej marki? Czy to jednak szrot? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts