Tomjech Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Siema. Czy ktoś z posiadaczy CM003 dokupywał już jakieś magazynki dodatkowe? Jeśli tak to powiedźcie które najlepiej pasują do tej repliki. Naj. zależy mi na Hi-capach :) Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Ja mam to, jak na razie nie szukam dodatkowego maga, ale chyba (powtarzam chyba) powinny pasować magazynki od giet SRC (tak przynajmniej piszą na taiwangunie) Te wyglądają identycznie jak ten, który był w zestawie http://gunfire.pl/product-pol-1152189830-Magazynek-Hi-Cap-do-G36.html, więc powinien pasować. Edited April 19, 2011 by engray Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Wygląda identycznie bo jest robiony do tej samej broni ? :P Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Wygląda identycznie bo jest robiony do tej samej broni ? :P Według mnie autorowi posta chodziło o to, że ma podajnik kulek tak samo wyglądający i umieszczony w tym samym miejscu, bo że oba są robione do takiej samej broni/repliki, to każdy widzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts