Guest gecko123 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 W moim SCAR'ze pękł popychacz, więc zakupiłem nowy, niby dedykowany (specshop), a zupełnie nie pasuje i wygląda inaczej. Tutaj są zdjęcia tego ustrojstwa. Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Co dokładnie nie pasuje, bo kształt ma faktycznie inny. Porównaj długość i szerokość obu (pękniętego i kupionego). Aha i zrób zdjęcia przy dobrym świetle lub jak masz możliwość to jakimś lepszym aparatem, bo prawie nic nie widać. Edit: Wydaje mi się czy ten popychacz przypomina kształtem te do gb V.7? Edited April 21, 2011 by Phoesis Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Co dokładnie nie pasuje, bo kształt ma faktycznie inny. Porównaj długość i szerokość obu (pękniętego i kupionego). Aha i zrób zdjęcia przy dobrym świetle lub jak masz możliwość to jakimś lepszym aparatem, bo prawie nic nie widać. Edit: Wydaje mi się czy ten popychacz przypomina kształtem te do gb V.7? Dobra, sprawa jest jaśniejsza, bo to jest popychacz do GB v.6. Teraz tylko trzeba wymienić go :< Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts