maverick126 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Witam, http://gunfire.pl/product-pol-1152193148-Okulary-X-Trend-bezbarwne.html czy te okulary będą dobre ? Jeżeli nie podeślijcie mi link z jakimiś lepszymi. Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Używam, polecam. Nie parują, dobrze zabezpieczają boki wokół oka. Testowałem je z przyłożenia - 450 fps, zero uszkodzeń. Quote Link to post Share on other sites
maverick126 Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 A w czasie strzelanki dostałeś w nie? Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Szczerze mówiąc to nie, jeśli dostaję po pysku to zawsze w podbródek albo czoło :teeth: Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Lepiej przy czytaj o nich opinie ludzie ich nie polecają lepiej dopłać i weź coś lepszego :) Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Serdelq- lepiej kup sobie słownik, ludzie go polecają Co do samych okularów, bardzo wytrzymałe tylko moim zdaniem są strasznie wielkie :/ Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) oj przepraszam z czasem można się pomylić, to przy czytaj opinie na gunfire... Edited April 20, 2011 by serdelq Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) "oj przepraszam z czasem można się pomylić"- skoro można się czasem pomylić to czemu do cholery znowu piszesz "przy czytaj", piszę poważnie, kup sobie słownik. I nie sugeruj się tylko opiniami na gunfire, pewnie nawet ich nie miałeś a zabierasz głos w dyskusji. Ja je nosiłem przez jakiś czas i mogę je polecić. Edited April 20, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Co do samych okularów, bardzo wytrzymałe tylko moim zdaniem są strasznie wielkie :/ Dlatego cały czas mówię ze należałoby przymierzyć przed zakupem. Okularki fajne i wytrzymałe ale niestety łaczenie z zausznikami długo nie wytrzyma. Osobiście wolę IVO Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Fakt, łączenie z zausznikami nie wygląda najlepiej. W sumie kupiłem te okularki bo nie miałem żadnych innym a potrzebowałem jakich kolwiek na 2 strzelanki dopóki nie kupię jakiś lepszych, wolałem X-trendy niż jakieś ACM czy inne made in china ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts