majkiki Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Otóż posiadam sr4 cqb już kawał czasu i mam taki problem... a mianowicie kulka wylatuje z lufy tak jakby przesunięta w prawo. Leci prosto i wgl ale tak jakby przesunięta w prawo. Na małe odległości to nie przeszkadza ale na jakieś większe trochę tak... Myślałem że to wina lufy albo komory... lufe ze stockowej wymieniłem na systeme... wymieniłem gumke i dystanser i nadal ten sam problem... Pomocyyyyy!! :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Stawiam na takie przyczyny. 1. Sprawdź czy nie masz przekręconej lufy w komorze. Przekręć delikatnie w odwrotną strone do skręcających kulek i sprawdź. 2. Sprawdź czy nie masz syfu w lufie 3. Sprawdź czy dobrzezałozyłeś gumkę HU 4. Sprawdż czy masz dobrej jakości kulki :P Bo wsumie najważniejszego nie napisałeś... Edited April 23, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Może masz krzywe przyrządy celownicze i Ci się tak wydaje? Wyreguluj jak sie da tylny. Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 kulki madbulle... lufa czysta będę próbował... x) to przekręcenie lufy może pomóc Quote Link to post Share on other sites
chris15939 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 kulki madbulle... lufa czysta będę próbował... x) to przekręcenie lufy może pomóc Owszem http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/112309-p90-gfc-problem-po-rozebraniu/page__p__1510181__fromsearch__1#entry1510181 . Raczej to jest przyczyna niewyregulowanych przyrządów celowniczych (muszki i szczerbinki). Jeżeli kulki idą w prawą część tarczy (a celujesz w środek) to szczerbinkę musisz przesunąć pokrętłem w lewo. Jeżeli idą w lewo to szczerbinka w prawo. Jeżeli idą ci za wysoko bez podkręconego HopUpa to muszkę musisz wykręcić jeżeli za nisko to wkręcasz ją. Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 Owszem http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/112309-p90-gfc-problem-po-rozebraniu/page__p__1510181__fromsearch__1#entry1510181 . Raczej to jest przyczyna niewyregulowanych przyrządów celowniczych (muszki i szczerbinki). Jeżeli kulki idą w prawą część tarczy (a celujesz w środek) to szczerbinkę musisz przesunąć pokrętłem w lewo. Jeżeli idą w lewo to szczerbinka w prawo. Jeżeli idą ci za wysoko bez podkręconego HopUpa to muszkę musisz wykręcić jeżeli za nisko to wkręcasz ją. Pierwsze co to regulowałem przyrządy ;P dużo to nie pomogło Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts