mer99li Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Witam ! Na samym początku chciałbym powiedzieć, że nie miałem pojęcia gdzie wstawić ten temat, ponieważ nie pasował mi do żadnego z działów na tym forum, a jako, iż jestem zarejestrowany na tym forum dłużej niż trzy miesiące nie mogłem napisać tego tematu w dziale "jestem zielony". Ale do rzeczy. Zastanawiam się nad tuningiem oferowanym w spechopie ( http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_291_357&products_id=5833&name=Tuning_+/-_400fps_replik_Boyi,_JG,_A&K,_AGM,_Cyma_-_Silver_Plus) mojego ak 47 (cm028), bądź zakupem nowej repliki scar'a od dboy'a. Co według was byłoby bardziej opłacalne ?? Całkowity tuning tego kałasza, dodanie do niego oszynowania ris i wymiana baterii czy zakup scara od dboy'a ? W przyszłości i tak będę miał zamiar wymienić replikę na nową od classic army, czy tokyo marui, ale jeżeli zakupię tego scara nastąpi to zdecydowanie później. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Company Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Lepiej wcześniej nazbieraj więcej kasy na jakąś markową replikę , po co dwa razy płacić za repliki ;) Nie martw się tym ,że zbieranie pieniędzy trochę zajmie czasu , ale wierz mi zdążysz się jeszcze nastrzelać :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
mer99li Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Dzięki, szczerze też tak myślałem, chyba najlepszym wyjściem będzie zostawienie tej repliki w spokoju, ewentualne dokupienie ładowarki mikroprocesorowej. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ładowarka mikroprocesorowa na pewno się przyda, w replikach I klasy będziesz musiał kupić oddzielnie baterie oraz ładowarkę. Ponadto wydłuży to żywotność Twojego obecnego pakietu. Jak chcesz kupić dobrą ładowarkę to polecam ze swojej strony imax b6 na allegro oryginał za 155 zł możesz dorwać lecz musisz dokupić/przerobić/dorobić przejściówkę ponieważ nie do wszystkich ładowarek dodają tamiye. Kosztu takiej przejściówki to 12 zł a jak samemu zrobisz to grosze. Ja żałuję że do pierwszej repliki ładowarki porządnej nie kupiłem, ponieważ przy zakupie I klasy miałem dodatkowy wydatek rzędu 200 zł. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mer99li Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Dzięki wielkie za pomoc, chyba skorzystam z Twojej rady ;). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts