dragasani Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Witam Nabyłem używaną M4A1 z GFC. Dostałem baterię rozładowaną, więc naładowałem ją stockową wolnoładowarką przez noc. Chciałem rano wypróbować replikę, oddałem około 10 strzałów, a później już nic. Słychać lekki odgłos tak jakby silniczek chciał a nie mógł, Pytanie czy to wina ładowarki, baterii czy jak wyczytałem uszkodzonego mosfetu czy jeszcze jakąś inną sprawą ? Opis karabinku jest w tym artykule Pozdrawiam Edited April 28, 2011 by dragasani Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Pewnie batka. Wolnoładowarką się baterie psuje, nie ładuje. Quote Link to post Share on other sites
dragasani Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 Jak się okazało ładowarka była poprostu do bani. Bateria została naładowana ładowarką modelarska i problem znikł. Dzięki Lesio za radę. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts