Matt12c Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Witam Posiadam replikę SIGa P226 KJW. Podczas ostatniego czyszczenia okładzin, zdjąłem je z zamiarem wsadzenia pod kran. Lecz wyciągnąłem jeszcze przez przypadek taki srebrny ciężarek razem z tym metalowym małym uchwytem. Złożyłem wszystko tak jak najprawdopodobniej powinno być, lecz gdy naciskam spust kurek się cofa, i spust dalej jest miękki. Nie wiem dlaczego. A i jak naciskam na spust to mogę ruszać kurkiem jak chce. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Posiałeś sprężynkę podnoszącą listwę spustową ku górze. Lub ją źle zamontowałeś. Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 (edited) Najprawdopodobniej mam ją, ona była razem z tym srebrnym ciężarkiem. To jak to zamontować żeby hulało? Złożyłem, udało mi się!: ) Jeszcze mam pytanie, bo byłem na strzelaniu i na jednym nabiciu wystrzeliłem ok 15 kulek. Czy to jest normalne że jest tak gazo żerny czy mam jakiś feralny model? Edited May 2, 2011 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts