MloteK Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Witam mam taki problem mianowicie, w m16a4 jg obluzował/wyrobił mi się front grip na takim pierścieniu przy body i się obraca. Nie mam pojęcia jak mogę to zniwelować. Proszę i dziekuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Spróbuj nawinąć na niego taśmę teflonową, może pomoże (chodzi o gwint). Quote Link to post Share on other sites
MloteK Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 niestety to nie pomoże, ponieważ to się obraca na pierścieniu a gwint jest sztywny.... ;/ Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 ciężko mi to sobie wyobrazić. Może zrób zdjęcia i oznacz jak to się obraca/nakręć filmik/znajdź ten problem na YT. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 To może zjechał Ci się gwint, tylko teraz pytanie na body czy na pierścieniu. :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Chyba chodzi o to że cały front grip obraca się na delta ringu. Ja mam podobnie tyle że obraca się tylko dolna część i to w nieznacznym stopniu więc jakoś mi to nie przeszkadza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts