cinek665 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 witam ;D Niedawno zakupiłem chwyt RIS do swojego karabinka jakim jest M4 firmy ICS: link chwytu: http://gunfire.pl/product-pol-1152194455-DropZone-Aluminiowy-chwyt-przedni-do-M4.html i mam problem z zamontowaniem go ;)) Mianowicie przedni pierścien jest za mały i nie wchodzi ten chwyt. Czy mam dokupic inny pierścien mocujący czy cos innego dokupić ;D Z góry dziękuje :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) To kupując ICS-a nie wiedziałeś, że firma ta ma inny standard mocowania, że tak się wyrażę. Szczerze mówiąc to musisz wymienić tą przednia dziurę i "to kółko co się odciąga przy body - zapomniałem nazwy) EDIT: A lepiej zrobisz jak kupisz oryginalny frontgrip ICS-a prznajmniej nie będzie ci lufa latała na wszystkie strony. Niestety zapłacisz pewnie 2x do 3x więcej... Edited May 4, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
cinek665 Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Nie ma to jak wywalić 300zł w chwyt RIS do M4 ics ;D Nad tymi dwoma pierścieniami to pomysle a tak przy okazji to dzieki Prawie we wszystkich sklepach mówili że ten front bedzie pasował w 100% do ICS-a.Jak cos to go zwróce do sklepy bo mam taką mozliwośc ;)) ;)) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts