colonel Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Witam, Wreszcie Jaworzno doczekało się pierwszego sklepu z militariami , ASG i Painballem. Sklep odwiedziłem ,działa od 7 maja. Na półkach można znaleść kilka replik z asortymentu Krakmanów. Troszkę sprzętu , oporządzenia ale oni dopiero zaczynają. Generalnie towar na zamówienie z oferty sklepu TaiwanGun. ...zobaczymy jak odpowiedzą na chęć współpracy z lokalnymi grupami ASG Ja osobiście życze im powodzenia ! Colonel Dowódca RAINBOW Naczelny Wódź Konfederacji Południe Edited May 12, 2011 by colonel Quote Link to post Share on other sites
Fudi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) Miałem okazję być w tym sklepie razem z ludźmi z mojego teamu. W asortymencie znajdują się m.in. repliki Cymy, APS, WELL, AGM, szpej od ACM, produkty firmy Kolter (można zamówić z dostępnego w sklepie katalogu), ubrania Helikona. Dużo rzeczy można zamówić. Obsługa bardzo miła, mniej więcej obeznana w temacie, otwarta na nowe pomysły i sugestie. W sklepie dostępna jest amunicja zarówno do ASG jak i do wiatrówek. Mamy guardery i PJ'ty. Są różnorakie artykuły obronne - noże, gazy łzawiące, paralizatory (na zamówienie) i maczety. Ogólnie rzecz biorąc tak jak już wspomniał Colonel, sklep dopiero się rozwija, ale ma szansę stać się głównym dostawcą "rozrywki" w regionie :) Współpraca z grupami ASG jest bardzo dobra. Obecnie w planach jest stworzenie stowarzyszenia zrzeszającego maniaków z okolicy. Pod koniec miesiąca ma powstać komis i serwis replik więc zapowiada się ciekawie. Lokalizacja bardzo przyjemna, łatwo trafić z centrum Jaworzna. Nic tylko życzyć powodzenia :) Link do witryny sklepu: http://www.militarnapolska.pl/ Edited May 16, 2011 by Fudi Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ostatnio zamówiłem sobie glocka kjw z krakmana, nie spieszyło mi się więc czekałem na najbliższą dostawę ( dostawy są mniej więcej w połowie i na początku miesiąca ). Glock przyszedł, cena taka sama jak w krakmanie a że odbiór w jaw to taniej wyszło niż z przesyłką wyszło by z krakmana. Co do oferty sklepu to jak na początek jest wystarczająca, w zasadzie to cały kolter, taiwangun i helikon, więc jest dobrze ;). Dla sklepu +. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) Właściciel bierze czynny udział w lokalnych spotkaniach jako sponsor a nawet organizator za co wielkie dzięki np. za łzy słońca :) Zawsze jak jest na spotkaniach to ma jakąś zapasową baterię czy jakieś kuleczki :) Sam sklep jest niestety jeszcze ubogi ale powoli się zapełnia, ceny nie najgorsze i profesjonalna obsługa Edited December 6, 2011 by MyN3 Quote Link to post Share on other sites
AltairLK Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Sklep godny polecenia, miła i pomocna obsługa, oraz towaru pod dostatkiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts