Lemonekck Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witam mam parę pytanek i potrzebuję porady ,zresztą do rzeczy posiadam M4 CQB-R Full Metal [bI-3981M](Kupowane w zbrojowni ) A moje pytanie brzmi jakie części bym musiał w niej zamontować by osiągnąć efekt około 450-470fps Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Wstaw Bore-upa [systema] + Spring M120 [Guarder], przy dobrym uszczelnieniu da Ci to około 440fps, lecz nie wiem czy wytrzyma Ci szkielet. Do tego polecam dokupić łożyska kulkowe 7mm i kable niskooporowe. Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Nie moja sprawa, ale po co Ci 460FPS w replice CQB? W każdym razie jeśli już bardzo chcesz to raczej będziesz musiał kombinować ze szkieletem, bo normalny nie wytrzyma serii przy takiej mocy. Quote Link to post Share on other sites
Lemonekck Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 (edited) To mam prośbę bo za każdym razem coś muszę źle zrobić więc jak byście mogli podesłać mi linki sklepów z tymi elementami wliczając w to oczywiście szkielet GB.A odpowiedz na twe pytanie brzmi ze podobała mi się emka CQB ale mi się znudziła i robię ją na zwykłą Edited May 22, 2011 by Lemonekck Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts