Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Czy jest ktos zainteresowany umieszczeniem tu artykulu z pewnej gazety(zeskanowane i w formaci jpg chyba) o ostrzeniu nozy metoda wolnej reki oraz artykulu o oselkach do nozy?

Jeszcze go nie zamiescilem bo nie wiem jak z prawami autorskimi. Moze mi ktos przy okazji wyjasnis czy moge czy nie moge, a jak nie to dlaczego.

Ogolnie artykul jest ciekawy i zrozumialy(duzo zdjec i rysunkow) nawet dla poczatkujacych "nozownikow".

Nie ten tekst jest z gazety młody technik(ale komuna zalatuje z tego tytułu hehe) no ale jest jeszcze jeden problem nie wiem gdzie to umiescis mam, zeby to mozna bylo sciagnac a mam te zdjecia spakowane w zipie. No i by sie przydal jakis serwerek co by mozna to umiescic.

W takim razie ja spróbuje dorzucić artykuł z numeru 6/2002 Komandosa pt. „Ostre sztuczki”. Zawiera on min. informacje na temat „dopieszczania” ostrza noża stalką, krawędzią talerza lub bocznej szyby w samochodzie itp. Również nie wiem co z prawami autorskimi :? . A w kwestii technicznej mogę zaproponować jedynie fotki zrobione cyfrakiem gdyż nie mam skanera. Jeśli tego typu informacje nie pojawia się w artykule Sonnego to wtedy cos pokombinuje.

Pozdrawiam!