Sonny Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Czy jest ktos zainteresowany umieszczeniem tu artykulu z pewnej gazety(zeskanowane i w formaci jpg chyba) o ostrzeniu nozy metoda wolnej reki oraz artykulu o oselkach do nozy? Jeszcze go nie zamiescilem bo nie wiem jak z prawami autorskimi. Moze mi ktos przy okazji wyjasnis czy moge czy nie moge, a jak nie to dlaczego. Ogolnie artykul jest ciekawy i zrozumialy(duzo zdjec i rysunkow) nawet dla poczatkujacych "nozownikow". Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Ten tekst Mittina? A dawaj pan ;) Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 Nie ten tekst jest z gazety młody technik(ale komuna zalatuje z tego tytułu hehe) no ale jest jeszcze jeden problem nie wiem gdzie to umiescis mam, zeby to mozna bylo sciagnac a mam te zdjecia spakowane w zipie. No i by sie przydal jakis serwerek co by mozna to umiescic. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 www.imageshack.us Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 OK wielkie dzieki ale zrobie to jutro albo pojutrze bo kumpel jednej stronki nie zeskanowal a wybrakowanych nie bede dawal. Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 a zamieszczaj, niech tu się troche żywiej zrobi, bo to najbardziej padniety dział na wmasg, nad czym bardzo ubolewam. Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 W takim razie ja spróbuje dorzucić artykuł z numeru 6/2002 Komandosa pt. „Ostre sztuczki”. Zawiera on min. informacje na temat „dopieszczania” ostrza noża stalką, krawędzią talerza lub bocznej szyby w samochodzie itp. Również nie wiem co z prawami autorskimi :? . A w kwestii technicznej mogę zaproponować jedynie fotki zrobione cyfrakiem gdyż nie mam skanera. Jeśli tego typu informacje nie pojawia się w artykule Sonnego to wtedy cos pokombinuje. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 takie rzeczy można (chyba) śmialo zamieszczać, o ile tylko nie przypisujesz ich sobie i podajesz inf kto jest autorem, skąd je wziąłeś itp Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts