jeykey Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Witam wszystkich. Jakiś czas temu kupiłem G36K od Jg i nie jestem w pełni zadowolony z zasięgu repliki. I teraz kieruje do was pytanie czy wstawienie precki i gumki coś znaczącego wprowadzi w zasięgu? Bo jeżeli nie , to myślę nad zmianą repliki. Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Gumka systemy, lufka systemy. To taki standardowy set. Quote Link to post Share on other sites
jeykey Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 A czy replika dawała by rade jeżeli zamontował tłumik z 10 cm , precka dłuższa czy na stockowych fpsach nie ma to sensu?? Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Miałoby to sens przy inne nazwie tematu. To o czym piszesz to nie jest problem związany ze złym działaniem repliki, co jednak sugeruje Twój temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts