majonez55 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Witam. W sprzedaje moje ak47 (cm.028) i mam zamiar zakupić jakąś M'kę ;), tylko problem w tym że wolał bym coś dobrego i w formie "odbioru osobistego" (wolę najpierw przetestować). No i w tym leży mój problem, mój kumpel z ASG kupił sobie M'kę a dokładniej Classic Army - M15A4 Carbine - Sportline , (http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3061&name=Classic_Army_-_M15A4_Carbine_-_Sportline)miałem zamiar ją kupić gdyż mieszkam w Poznaniu no i już strzelałem z tej broni, mi również wydaje się dobra. No i wyszło na to że on zakupił ostatnią! Powiedział mi że sprzedawca w SpecShopie, powiedział że kolejna dostawa z Classic Army będzie na końcu lipca x/, a broń najchętniej kupił bym do piątku, więc wyruszyłem w poszukiwanie jakiejś dobrej M'ki, do 500zł (dobrej... chodzi mi coś w typie tego Classic Army, nie jakaś wypasiona za 13244zł ;) ) No i tu zgłaszam się do was, mogli byście mi podsunąć jakieś linki od osób, może wy sprzedajecie, lub macie jakiś zaufany sklep poza Poznaniem, ale zaufany. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Nie ma takich. Wałkowane tryliard razy... Quote Link to post Share on other sites
majonez55 Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 No jak jest Classic Army, to coś podobnego? w innych sklepach? może ktoś z was sprzedaje? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Nie ma dobrych eMek do 1000 zł. Ciężko skumać proste zdanie? CA Sportline to szhit jakich mało. A jak już Ci zależy na eMce to zostaje komis i Allegro, ale w tej cenie nie oczekuj cudów. Quote Link to post Share on other sites
majonez55 Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 W takim razie wg. was Classic Army - M15A4 Carbine - Sportline to jedna z gorszych replik? (g*wno) ? Bo kumpel ma i jest zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Wystarczy poczytać forum. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) jeśli nie koniecznie musi to być metal i do 500 zł a chcesz renomowaną replikę: http://www.madonion.eu/M4A1_ze_stala_kolba_Universal_Version_p446.html http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2308 warto czasem dozbierać, pozdrawiam. Edited May 29, 2011 by Mati86 Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Sprzedajesz replikę, która kosztuje 350zł po to by kupić jakąś do 500zł? Dla mnie to głupota. Ale jeśli się uparłeś to na pewno nie eMka. Wyszukiwanie... "eMka za 500zł"... nie znaleziono odpowiedników. Aha i nie chcę źle wróżyć ale jest prawdopodobieństwo, że twój kolega nie będzie zadowolony zbyt długo. Quote Link to post Share on other sites
majonez55 Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 No,no... A jeżeli nie m'kę to co? coś fajnego... Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 g36 od cymy moze tylko znowu nie zmieścisz się w budżecie 500zł Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Skoro masz Cm.028, to nie ma sensu na razie jej sprzedawać i kupować do tych 500 zł, tylko oszczędzać dalej na coś z pierwszej klasy. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Albo kup lepszą Cymę od modelu 040 w górę. Będziesz mile zaskoczony osiągami i wykonaniem. ICS Universal jest ok, body jest z twardego tworzywa, które rzadko pęka. Tylko te nowe ICS-y bywają różnej jakości. Jak nie będziesz tuningował, to powinno śmigać. U nas jest mnóstwo ICS-ów, w tym kilka Universali, więc mamy to przetestowane. Quote Link to post Share on other sites
piter51 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 No, tutaj to niestety ICS ostatnio pojechał po bandzie z plastikowym body. Nie wiem, czy trafił się kumplowi jakiś zryty egzemplarz, czy może miał po prostu takie szczęście, ale po upadku na ziemię powstało piękne pęknięcie tuż pod szyną ris (wzdłuż rączki przeładowania). Generalnie ICSy mają dobre bebechy, ale ostatnimi czasy coraz częściej zdarzają się podzielone zdania na temat ich body z ,,twardego'' abs'u. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts