Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Panowie, mam problem ! temat wydaje sie byc walkowany z kazdej mozliwej strony- zasilanie replik na GG przez CO2. Ale nie jest tak do konca prosto:

otoz, zamowilem L85 WE , znalazlem informacje, ze pasuja magi od m4.

Jako ze m4 wystepowalo tez w wersji na co2, to czy l85 bedzie dzialalo na takich magazynkach ?

w internecie znalazlem informacje, ze powinno dzialac - http://www.popularairsoft.com/news/we-l85-gas-blowback-price-reduction . w polskich sklepach nie ma takiej informacji, ale magazynki na co2 (ktore podobno powinny pasowac) da sie kupic.

Nie mowie o pakowaniu co2 do magazynkow GG. Pytanie jest, czy karabin zadziala (i bedzie dzialal dobrze) z magazynkami na co2.

kwestia dwa:

Czym rozni sie open bolt od closet bolt ?

Wybaczcie poziom laicyzmu - to dopiero moje poczatki. Szukalem na forum i nie znalazlem niczego co daloby mi odpowiedz na moje pytanie.

Pozdrawiam.

Jeśli chcesz to kupujesz magi CO2 i adapter do OB inaczej się teraz nie da. Inną kwestią jest to jak karabin będzie się zachowywał na silniejszym gazie, ale zapewnie dobrze.

zwróćcie uwagę na link który wstawiłem i podpis na obrazku ;>

"uses we tech m4 mags (co2 &green gas/propane)"