glanu224 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 G36c od Asia Electric Gun czy warto kupić co sądzicie Quote Link to post Share on other sites
Robroy1978 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Ja mam i sobie chwale. W 99% to jest G36c od JG. Są prawie identyczne. Na razie przemielił około 6tys. kulek i działa bezproblemowo. Co do zużycia części wewnętrznych, nie wiem, nie otwierałem gearboxa. Hop wymieniłem na systeme, zasięg skuteczny taki jak w JG, nie mierzyłem, pewnie ok 45-50 metrów. Wykonanie bez zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
Dexter HZ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem wyżej wymienionej gieci od ponad roku. Ostatnio zacząłem myśleć nad jej poprawieniem. Planuję kupić jej baterie 9,6V oraz oczywiście ładowarkę. Myślałem też nad precką. I tu pojawia się moje pytanie: w jaki sposób dostać się do niej? i jeszcze jedno pytanie : czy te szyny podpasują do niej? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_127&products_id=9772&name=ASG_-_Szyny_RIS_do_G36C_-_16832 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts