Hawk995 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Daj to komuś w prezencie jako zabawkę i git. Link to post Share on other sites
cindzior Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 I zamierzam. Nie wiecie przez przypadek, jak koledze przemówić do rozsądku, że z pseudo-dragunowa z odpustu (za 35 zł) nie da się zrobić snajperki 600 fps (nie wiem dokładnie ile taka kosztuje, ale na pewno sporo) ? Powiedziałem mu, że te bronie nie bez powodu kosztują sporo (nie pomogło). Link to post Share on other sites
LaY Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Skoro nie przemawiają do niego dobre rady to pozwól mu nauczyć się czegoś na jego własnym błędzie. Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 HAHAHAHA. Chłopaki, ile wy macie lat? Niech dotknie i zobaczy, że to plastik. Niech kupi i walnie nim o ziemię i zobaczy dlaczego to się do niczego nie nadaje. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ale tu dyskusje gimnazjalne odchodzą :D Link to post Share on other sites
Śliwa Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Replika za 35 zł uh... jak by spróbował tam wsadzić sprężynę dającą tyle fps to nie zdążył by strzelić a już by się ten plastikowy szajs rozpadł :D Co do replik z plastik gb... mój pierwszy elektryk był takową i szczerze nie polecam, lepiej kupić jedną replikę za 350zł niż pięć po 100zł :D Co do wieku... mniej tu liczy się sam wiek jak dojrzałość i fizyczna i psychiczna... niestety to nie jest sport dla "mięczaków", ani też nie dla wariatów, lub "Młodych Gniewnych" :D Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Mi się zdaje, że oni jeszcze do gimnazjum dobrnęli. @Off top Koleś wysunął ostatnio ciekawą teorię. "Gimnazjum jest pewnym filtrem, który zatrzymuje całą hołotę, po to by ludzie mogli się dalej edukować". I właśnie to jest nadrzędne zadanie gimnazjum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts